Welkom bij Raethuys Advies!

Aanmelding

Indien een persoon met schulden zich bij ons meld, zal er door Raethuys Advies getracht worden om binnen 24 uur duidelijkheid te gegeven met betrekking tot het aangaan van een traject. Hiervoor vragen wij u om de formulieren die wij u toezenden zo goed mogelijk in te vullen.

De beoordeling zal geschieden door een gecertificeerd consulent. Bij een positieve beoordeling wordt er met u contact opgenomen voor een afspraak. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis. 

En dan bent u op weg naar een schuldenvrije toekomst!


 Meld u aan en vraag wat wij voor u kunnen doen!

"Ik ben blij dat ik de stap heb genomen". Mevr. B. te Delft.

"Door het overlijden van mijn man kwam ik in een depressie. Ik opende geen post meer en liep hopeloos achter met betalingen. Raethuys Advies heeft nog net kunnen voorkomen dat ik mijn huis werdt uitgezet. Inmiddels ben ik bijna schuldenvrij en heb ik weer hoop voor de toekomst".

Er is weer hoop voor mij! Dhr. M te Rotterdam

"Toen ik nog bij mijn moeder woonde, kon ik doen en laten wat ik wou. Als ik weer eens achter liep met betalingen, klopte ik gewoon bij haar aan en dan had ik weer lucht. Tot ik zelfstandig ging wonen en ik de betalingen steeds maar weer vooruitschoof. Deurwaarders aan de deur en dreigingen van afsluiten waren het gevolg. Gelukkig heeft Raethuys Advies de boel snel voor me opgepakt. In het begin was het best moeilijk, maar nu gaat het gelukkig goed met mij. Nog een klein jaar en ik ben weer boven Jan!"